Bibliografi

Diverse

Rundt omkring i verden siges der rigtig meget om ingenting, og mange løber stærkere og stærkere for blot at undgå at sakke bagud. Måske skulle vi have fokus på at sige så lidt som muligt om så meget som muligt, og måske skulle vi sætte farten lidt ned, for på den måde at komme foran? Der er ingen tvivl om, at mine beskeder er skrevet med et glimt i øjet, og at de primært er skrevet for min egen skyld, men det betyder jo ikke, at mine beskeder taler usandt. Kirkegaard er citeret for at sige: ”Det hændte på et teater, at der gik ild i kulisserne, Bajads kom for at underrette publikum derom. Man troede, det var en vittighed og applauderede; han gentog det; man jublede endnu mere. Således tænker jeg, at verden vil gå til grunde under almindelig jubel af vittige hoveder, der tror det er en Witz.” Hvis ”man” er Kirkegaards spidsborger, så er jeg oprigtig glad for, at det var til dig, jeg skrev. Jeg tror ikke, du blot har siddet og applauderet i troen om, at det var en Witz. Jeg er sikker på, at du også har kunne gennemskue alvoren i det sjove. Alle tekster er skrevet med dyb respekt for Jesper og jeg håber at du som læser, fornemmer denne respekt.

Karsten Sandau
At være sig bevidst ubevidst
kr399,00 Hardback

Børnebøger i Anton & Iben serien

Anton går i 2. klasse på Horslunde Landsbyordning, og han skal med klassen til Kragenæs og fange krabber i morgen. Antons bedste ven, Bo, var ikke i skole, da de lavede deres krabbefangere, så Anton er bange for, at Bo bliver ked af det, når han ikke har en krabbefanger. Hvad gør man for at hjælpe sin bedste ven? Hvordan fanger man egentlig de krabber? Og hvordan kommer en hel klasse frem og tilbage til Kragenæs? Følg med i serien om det gode, nærværende børneliv i og omkring Horslunde Landsbyordning.

Karsten Sandau
Anton fanger krabber i Kragenæs
kr79,00 Paperback

Iben bor i Horslunde, som er en lille landsby på Lolland. Landsbyen ligger lidt nord for Nakskov. Iben er startet i 0.0. på Horslunde Landsbyordning og synes, det er det mest spændende i hele verden. De fanger insekter og finder ud af, hvilke typer insekter de har fanget. Iben får besøg af sin farmor og skal forbi Lone og Niels ved bageren i Horslunde. Lone ved, hvilken kage Ibens farmor bedst kan lide. Til aften hjælper Iben mor og farmor med at lave mælkeærter.

Karsten Sandau
Iben går i 0.0.
kr99,00 Paperback

Anton bor i Horslunde, som er en lille landsby på Lolland. Landsbyen ligger lidt nord for Nakskov. Anton synes, at Horslunde er det bedste sted i hele verden. Her kender alle alle, og alle de voksne passer på alle os børn. Måske er det hele Horslunde, der er med til at opfostre os børn, tænker Anton.

Karsten Sandau
Anton starter i førskolegruppe i børnehaven
kr99,00 Paperback

Børnebøger diverse

Vi har skrevet historien som en del af et 3 ugers forløb i dansk, hvor vi lærte om handlingsbroens opbygning med indledning, højdepunkt, løsning og afslutning. Vi lærte om, hvad en fortælling er, om realistiske fortællinger og fantastiske fortællinger. Alle fra klassen har skrevet en lille historie, som er blevet bundet sammen til den historie, du enten lige har læst eller, som du skal til at læse. God læselyst

Karsten Sandau
Svend og Robotterne
kr99,00 Paperback